Καλωσήρθατε στο Οδοντιατρικό Κρήτης!

Η κλινική Dental Smile αποτελεί πρότυπο κέντρο εξειδικευμένης οδοντιατρικής φροντίδας στην Κρήτη. Προτεραιότητά μας είναι να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών κι αυτό φαίνεται από την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Κατά την άφιξή σας, στο χώρο υποδοχής μας, θα λάβουμε ένα σύντομο ιατρικό και οδοντιατρικό ιστορικό. Αυτό μας βοηθάει να γνωρίζουμε τις ιδιαίτερες ανάγκες που τυχόν έχετε και τι αποτέλεσμα θέλετε να επιτύχετε για το χαμόγελό σας.

 

Κατεβάστε το ερωτηματολόγιο του ιστορικού εδώ: Ερωτηματολόγιο νέου ασθενή

Συμπλήρωση ιστορικού ασθενή

 

Κατόπιν γίνεται μία καταγραφή της αρχικής εικόνας του χαμόγελού σας με τη χρήση ψηφιακής μηχανής και ενδελεχής έλεγχος της στοματικής σας κοιλότητας. Οι φωτογραφίες αυτές είναι απαραίτητες για την ανάλυση του χαμόγελού σας και για τη μετέπειτα συζήτηση που γίνεται μαζί σας, για να σας δείξουμε την αρχική εικόνα του στόματός σας και ποια είναι τα προβλήματα που τυχόν αντιμετωπίζετε.

 

Για να είναι πλήρης η εξέταση και για να αποκαλυφθούν καταστάσεις που δε φαίνονται με γυμνό μάτι, όπως κύστες, ποιότητα παλαιών απονευρώσεων, κρυφές – όμορες τερηδόνες, ποσότητα οστού,  προχωράμε σε μία πανοραμική ακτινογραφία.
Πανοραμική ακτινογραφία

 

Στο Οδοντιατρικό Κρήτης έχετε τη δυνατότητα να βγάζετε Ψηφιακές πανοραμικές ακτινογραφίες, με την ελάχιστη δόση ακτινοβολίας και χαμηλό κόστος, τις οποίες κρατάτε στο αρχείο σας.
Ψηφιακή Φωτογραφία

 

Έπειτα,  έχοντας ολοκληρώσει τη διάγνωση , βλέπουμε μαζί τις φωτογραφίες και την πανοραμική ακτινογραφία και προχωράμε στο σχεδιασμό της θεραπείας. Κατά το σχεδιασμό της θεραπείας θα συζητήσουμε τις προσωπικές σας ανάγκες και επιθυμίες, θα σας ενημερώσουμε πλήρως για το ποιες είναι οι εναλλακτικές θεραπείες καθώς και για το εκτιμώμενο κόστος και μαζί θα επιλέξουμε την καλύτερη για εσάς λύση.
Consulting

 

Στη συνέχεια τη φροντίδα σας αναλαμβάνει ο εξειδικευμένος – επιστήμων ιατρός του κατάλληλου τμήματος της κλινικής μας.

Τέλος, κανονίζουμε το επόμενο ραντεβού σας για την έναρξη της θεραπείας. Το επόμενο ραντεβού κανονίζεται τη μέρα και την ώρα που σας εξυπηρετεί και ενημερώνεστε γι’ αυτό, αν επιθυμείτε, τηλεφωνικά από τη γραμματεία μας. Για να εξασφαλίσουμε την έγκαιρη προσέλευσή σας στο χώρο μας φροντίζουμε να σας παρέχουμε θέσεις πάρκινγκ.

Το πάρκινγκ βρίσκεται επί της οδού Ούλωφ Πάλμε. Περιμένετε έξω από την πρώτη ράμπα που συναντάτε, η οποία είναι κλειστή, στην ταμπέλα <ΕΞΟΔΟΣ>. Έπειτα καλείτε στη γραμματεία μας, στο τηλέφωνο 28310-28100, για να ανοίξει ο χώρος του πάρκινγκ. Τέλος, εισέρχεστε στο χώρο στάθμευσης και αφήνετε το όχημά σας μόνο στις θέσεις <Parking Οδοντιατρείου>.

Στο ιατρείο μας, όταν προγραμματίζεται ένα ραντεβού ανοίγει ένας κύκλος επικοινωνίας, ο οποίος δε διακόπτεται με την ολοκλήρωση της θεραπείας. Η διατήρηση της επαφής μας μαζί σας και η συντήρηση του αποτελέσματος αποτελούν σημαντικές προτεραιότητες για μας. Για το σκοπό αυτό, έχουμε καθιερώσει ένα πρόγραμμα δωρεάν επανέλεγχων ανά 3, 6 ή 12 μήνες, ανάλογα με το περιστατικό, ώστε να είναι δεδομένη η μακροπρόθεσμη επιτυχία των οδοντιατρικών εργασιών που αναλαμβάνουμε. Με κλινική εμπειρία ετών, η ομάδα μας μπορεί να παράσχει Οδοντιατρικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, με τον άνετο και ανώδυνο τρόπο που σας αξίζει.