Δρ. Νίκος Ανυφαντάκης

Προκειμένου να καλύψουμε τις αυξημένες οδοντιατρικές ανάγκες των ασθενών μας,δημιουργήσαμε το Οδοντιατρικό Περάματος, παράρτημα του οδοντιατρείου μας στο Ρέθυμνο.

Ο Δρ. Νικόλαος Ανυφαντάκης, χειρουργός Οδοντίατρος του Πανεπιστημίου Αθηνών και ένα επιτελείο εξειδικευμένων στο εξωτερικό οδοντιάτρων τα τελευταία 2 χρόνια  προσφέρουν υψηλής ποιότητας οδοντιατρικές υπηρεσίες στην περιοχή του Γεροποτάμου, στο Πέραμα.

Στόχος του παραρτήματος μας είναι να προσφέρει υψηλών προδιαγραφών οδοντιατρική φροντίδα σε έναν χώρο εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα.

Πέραν του σύγχρονου τεχνικού εξοπλισμού, το Οδοντιατρικό Περάματος στελεχώνεται με μια πληθώρα άριστα καταρτισμένων επιστημόνων διαφορετικών ειδικοτήτων όπως γναθοχειρουργική, περιοδοντολογία, εμφυτευματολογία, οδοντοτεχνική, αισθητική οδοντιατρική κ.α.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ

Το Οδοντιατρικό Περάματος βρίσκεται στο Πέραμα Μυλοποτάμου, ακριβώς μετά τη σιδερένια γέφυρα (στον πρώτο όροφο του γωνιακού κτιρίου με τα κυνηγετικά είδη).

Οδοντιατρικό Περάματος, Dental Smile
Το Οδοντιατρικό Περάματος - Dental Smile

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ/ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι γιατροί του Οδοντιατρείου δέχονται ασθενείς τις εργάσιμες ημέρες και ώρες κατόπιν ραντεβού. Για να κλείσετε ραντεβού επικοινωνήστε στο 28340 20002 ή στο 6986537831.